Tuesday, May 4, 2010

F R I E N D s

Nad, Eina, Ecah, Fara, Zana, Putri & Kak Pah(xde)

my BFF! ever...

"....Sahabat tak ubah seperti atmosfer
Yang melindungi semua makhluk di bumi
Dengan merdam sebuah energi besar
Menjadi sumber dari segala kehidupan....."

-Nor Safarina-

kawan baik aku tym skolah dulu.. tp x penah 1 kelas...ble blk skolah same2... kdg2 nek bus..kdg2 jalan kaki.. kami suke main hoki blakang rumah dia( station lrt pandan indah)..klo kuar jalan2 pon slalu ajak dia.. dia je y slalu kuar gn aku tym dulu2... nek bus+lrt+jalan kaki+bapak aku anta(kdg2)...ina ni pndai nyanyi.. boleh thn jgk la suare dia.. dia nih aktif sukan.. smpi di nobatkn olahragawati kt skolah dulu.. klo de merentas desa, pyh la cube2 nk lari skali merentas desa.. dh compom2 dia menang..hahhahaha

-Siti Aisyah -

dia y pling bising dlm byk2 kawan2 aku.. dia ske memekak je.. tp dia best, baik hati wlaupun mulut bising.. satu team gn aku men hoki same2 smpi prgkt daerah... dia men position "BAD" ..agak ganas jugak la dia nih...dia pon men olahraga.. klo kt skolah pon, aku x satu kelas gan dia..tp kami kawan baik..dia de abg nama dollah.. enchem.. tp dah kawen dh..hihi.. ecah kuat makan.. ape saje dia akan makan.. tp dia tetap maintain smpi skrg... dia pndai menyanyi.. suare sodap! mcm ct nurhaliza.. or ct nurhaliza mcm dia kot..hahaha

-Nor Farahin-

ha.. dia ni kawan aku y rapat gak r... rmh dia gn rumah nenek aku dekat.. so,pgi skolah, blk skolah, pegi taining, blk traning smue same2.. dia de basikal aku pon de basikal.. so, pegi mane2 nek basikal... ade 1 part tu, kteorg nek basikal g kondominium dkt2 area rmh dia gn rmh nenek aku..kte org usha..coverline skit pak guard.. masuk nek basikal kayuh laju2.. semate2 nak mandi swimming pool...!! lg 1 y aku nk gelak skrg ni, dulu rmh dia tngkat 5.. ade tangga je, tiap2 hari dia guna basikal.. tiap2 hari jugak dia bwk naik trun basikal 2 dari tingkat 5 rmh dia..!!hahahahaha

-shazana-

dia ni sensitif skit org nye.. tp dia diam, ekot je kawan2 dia buat.. dia rapat gan ecah.. tp gn dia gak la aku rapat, sb aku slalu gak kuar gan dia g jejalan.. mulut dia ni skali dh bebunyi.. bising gak r.. aku slalu ke area rmh dia..sb area rmh dia ramai kawan2 aku dok stu... so, kdg2 tiap petang aku dtg tmpt dia lepak2 kt tepi tembok tnb( tah pe nama tah).. aku penh beli bju kat dia.. bju long sleeve warna biru... brand BUM... aku still simpn lg... hikhikhik... tp aku pelik la..dari zaman skolah smpi skrg.. aku x tau sape BF dia..huh!

-Puteri Nadia-

orangnya kecik je.. tp ligat..dia pon men hoki satu team gan aku... aku rapat gan dia sb rmh dia gn rmh nene kaku pon dekat.. aku,fara gan dia slalu nek basikal pegi and balik training ..org nye baik gan kak pah... pape mst gan kak pah...tp aku kdg2 de gak kuar gan dia g jejalan.. shopping2... g sg.wang... g skolah nek bas ALONG... dia tnggu kt bustop ujung..aku tnggu kt bustop ujung.. ble bus smpi je dia nek dulu,..so, aku leh nmpk la dia nek.. lps 2 bru la aku lak nek.. aku x penah 1 kelas gan dia... hahaha.. tp kami memg rapat... <3

-Syarifah Noor dalila-

dia ni paling kurus dlm byk2 kawan2 aku..dr dulu smpi skrg.. tetap kurus.. ape rahsia??hehehe...dia men hoki gak 1 team gan aku.. dia ni pon mulut bising gak... 1 lg, dia ni mgada2.. dia manja gan puteri.. tp ape pon dia ttp kawan aku!! <3>..aku x penah 1 kelas dengan dia.. klo ye pon, kelas dia sebelah myebelah je gan kelas aku...hhahahaha ..

kesimpulan

kami kawan karib.. kami aktif sukan kecuali syazana.. hoki, olahraga, bola jaring smue kami main.. kami semua ada basikal.. kami nakal.. aku x pernah 1 kelas gan dorang...kami sntiasa bsama seketika dahulu.. itu la kami... si budak2 perempuan y HOWT!!



2 comments:

  1. khikhiii...pas tgok blog kowg..tringin plak nk ader blog sndiri...

    seyez nk gelak jew baca ape yg ko tulis...:))
    <3

    ReplyDelete